Inci*denti në Butel të Shkupit, mësohet identiteti i të ndjerit

Disa minuta më parë ka ndodhur një vr*asje në Butel 2 të Shkupit.
Ngjarja ka ndodhur afër restorantit “Sulltan” dhe një numër i madhë i njësitit të policisë ndodhen në terren.

Baby Boo

Nga Ministria e Punëve të Brendshme thanë se kanë pasur lajmërim për të sht*ëna me ar*më.
“Para 10 minutave kemi marrë lajmërim se ka pasur të sht*ëna me ar*më në Çair. Ekipet tona janë në terren”, thonë nga MPB.
Jozyrtarisht mësohet se një person ka vd*ekur me inicialet K.I, ndërsa në terren janë tre autoambulanca.

Restorant Lumare