Pesë shpikjet ‘e çmendura’ që duhet t’i shihni patjetër


Keni parë çantë karrocë, që mund ta bartni kudo dhe të mos ndjeheni rëndë asnjëherë?

Epo, koha ka ardhur të ballafaqoheni me këtë të vërtetë të çmendur.

Sado bagazh të keni pas vetes, mjafton të lidhni për rripi tuaj çantën nga pas dhe madje as nuk do ta ndjeni që e keni me vete.

Kjo është vetëm njëra nga pesë shpikjet e mahnitshme që janë bërë gjatë vitit 2018. Prandaj ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë dhe të mësoni edhe për shpikjet tjera që padyshim të gjithëve u hyjnë në punë.

Baby Boo