Përfundon takimi Nimic-Koxias-Dimitrov, negociatat vazhdojnë nesër


Pas gjashtë orë bisedimesh me dyer të mbyllura në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork ka përfunduar takimi mes ministrave të jashtëm të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias, me të dërguarin e posaçëm Metju Nimic kumtuan nga MPJ e Nju Jorkut.

Negociatorët pas përfundimit të takimit nuk dhanë deklarata në media, por kjo është lënë për ditën e nesërme. Negociatat do të vazhdojnë edhe gjatë ditës së nesërme, ndërsa pritet të fillojnë rreth orës 15:30.

 

Baby Boo