PËRFUNDON TAKIMI NDËRMJET XHAFERIT DHE SHUMICËS PARLAMENTARE

Sot në Kuvendin e Maqedonisë u zhvillua një takim koordinues ndërmjet kryeparlamentarit Talat Xhaferi dhe shumicës parlamentare, në lidhje me referendumin.

Ky takim nxori si përfundim që të mos japin deklarata veçmas asnjëri nga përfaqësuesit e partive politike të cilat janë pjesëmarrëse në shumicën parlamentare të tanishme, dhe t’i lihet kryeparlamentarit Xhaferi gjatë ditës do të del me detaje më të hollësishme, lidhur me referendumin që do të mbahet më 30 shtator të këtij viti.

Baby Boo