Perfundon debati për kodin zgjedhor, asnjë amendament nuk pranohet

Asnjë amendament i VMRO-DPMNE-së nuk është pranuar në Komisionin për Çështje Evropiane. Ku kjo parti kishte propozuar 400 amendamente për propozim e Qeverisë për ndryshime të Kodit Zgjedhor.

Baby Boo

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi, e mbylli këtë seancë pasi u lajmëruan mbi 10 deputetë për fjalim, ndërsa siç tha Grubi afati për diskutim në këtë Komision është 24 orë dhe mbi këtë arsye e ka ndërprerë diskutimin.

Restorant Lumare