Përfundoi takimi për emrin

Sapo përfundoi raundi i negociatave për emrin mes kryediplomatëve Nikolla Dimitrov e Nikos Kocias me ndërmjetësin e OKB-së, Metju Nimic. Nimic pas bisedimeve tha se takimi ishte pozitiv dhe se janë bërë para-përgatitjet për takimin e dy kryeministrave të Maqedonisë dhe Greqisë, Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras, të cilët pritet të takohen më 17 maj në Sofje.

Baby Boo Tinex

“Ishte takim serioz. Palët mundohen ta zgjidhin çështjen e emrit. Gjithçka që mund të ju them është se kishim takim shumë serioz, punuam fort, intenzivisht. Kemi bërë punë pozitive. Ministrat do t’i informojnë kryeministrat e tyre, që do të takohen javën e ardhshme më 17 maj në Sofje”, tha MEtju Nimic, Ndërmjetës i OKB-së.

Restorant Lumare