Labinot Tahiri pas aks*identit tr*agjik në Kroaci: Mërgimtarët po japin edhe jetën për Kosovën


Deri tani kanë vd*ekur 10 persona në aks*identin tr*agjik në Kroaci.
Për këtë ka reaguar edhe Labinot Tahiri përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Instagram
Këngëtari ka shkruar se mërgimtarët po dhurojnë edhe jetën për Kosovën.

Postimi i plotë:
Aq sa na bëjnë medaljet e arta krenarë nga vajzat e djemt tanë të kësaj toke, po aq ndjehemi krenarë që kemi vllezer e motra atje në mërgim dhe gjithçka që kanë na e sjellin në atdheun tonë, e kur behet fjalë jeta e tyre edhe atë e dhurojnë për këtê vend!!😔
Pra, edhe kur në pyetje është rrugetimi i tyre i vështirë, ata e konsiderojnë të lehtë kur behet fjalë Kosova, Shqipëria e shtëpiat e tyre.

Shpresojë se boll mesuam se sa të shenjtë janë GURBETQARÊT🖐🏻🙏🏻
Zot, ngushëllo familjet e të vd*ekurve, ngushêllo tërë popullin tonë për vde*kjen e atyre shpirtave ku sot humbën jetën duke ardhur në Kosovë!
Sinqerisht dhe shpirtnisht, Labi Kosovë e Shqipërisë!