Përdoruesit e Iphonëve ende nuk mund të skanojnë llogaritë fiskale, ndërsa ato vlejnë vetëm…

Katër ditë pas fillimit të projektit për kthim të TVSH-së tek qytetarët, ende nuk ekziston aplikacion për shfrytëzuesit e Iphonëve, me çka u mohoet e drejta e kthimit të TVSH-së.Llogaritë fiskale, që me skanim të tyre bëhet kthimi i TVSH-së, mirëpo lajmi i keq është se llogaritë fiskale për skanim dhe kthim të parave vlejnë vetëm 10 ditë nga dita që është shtypur.

DAP gjatë përurimit të projektit nuk kishte precizuar një se kur do të jetë i qasshëm aplikacioni në App Store.

Pagesa e parë e parave tek qytetarët do të bëhet në dhjetor të 2019-ës, ndërsa pastaj pagesa do të bëhet çdo tre muaj.