Për “Titanik-un”, u anulua seanca


Anulohet seanca  gjyqësore për lëndën e PPS-së “Titanik”, gjegjësisht për parregullësitë zgjedhore sepse ende nuk ka përgjigje pas kërkesës së avokatit Elenko Millanov që të përjashtohen këshilli gjykues, kryetarit të Gjykatës Penale dhe gjykatësve të Gjykatës së Apelit në Shkup.

Ndërsa në seancën e sotshme në bankën e të akuzuarve nuk u ulën Munir Pepiq dhe Edmond Temellko.

Gjykatësi Osman Shabani seancën e re e caktoi për më 2 maj.

Baby Boo