Për 18 ditë, 18 “xhenaze” në një fshat të Strugës


Fshati Labunishtë është një ndër fshatrat më të goditura nga Koronavirusi në rajonin e Strugës, ku ka marë edhe viktima.

Adnan Qazimovski nga ky fshat thotë se vetëm këtë muaj, në këtë fshat janë shënuar 18 “xhenaze”, transmeton Gazeta Lajm.

“Sot më 18 prill në Ahiret e përcollëm xhenazen e 18të këtë muaj në Llabunishtë. Në fotografi janë varret e haxhi Sami Qazimovskit (gjyshit tim) i cili ndërroi jetë para 4. Iteve dhe kusheririt tij të parë haxhi Reshat Qazimovski i cili u vorros sot”, ka shkruar Adnan Qazimovski në Facebook.