Pendarovski do ta angazhoj armatën në kufirin jugor dhe verior


Presidenti Stevo pendarovski ka sjell vendim që të angazhoj Armatën, e cila bashkë me policinë kufitare, do të siguroj kufirin jugor dhe verior të vendit. Nga Kabineti i Pendarovskit njoftojnë se vendimi është sjellë në bazë të Vendimit të Qeverisë për gjendjen e krizës në një pjesë të territorit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, për shkak të rrezikut të lartë për hyrje dhe kalim të emigrantëve nëpër territorin e vendit.

Baby Boo