Pendarovski: Armata do të jetë në mbështetje të MPB-së

Presidenti Stevo Pendarovski ka deklaruar se angazhimi i Armatës nëpër qytetet e vendit është për shkak të rruajtjes së rendit dhe qetësisë në kuadër të Kushtetutës dhe ligjeve. Sipas tij ushtria vetëm se ndihmon përfaqësuesit e MPB-së, dhe se ushtria nuk është kompetente që të veproj e vetme në rruajtjen e rëndit dhe qetësie, por janë përfaqësuesit e MPB-së.

Baby Boo