Pas videos në Pa Censurë familja Ademi bëhet me shtëpi!


Pa Censurë para një viti raportoi për familjen Ademi të cilët përballeshin me skamjen dhe pamundësinë për ta përballuar gjendjen e tyre të vështirë!

Por, pas lansimit të rastit, Shoqata e Shipkovicasve në Diasporë ka reaguar menjëherë ku kan mbledhur mjetet e nevojshme që sot familja Ademi të fillojë jetën në shtëpinë e re!

VIDEO MATERIALI: https://www.facebook.com/1023157724503787/posts/1246551582164399/?vh=e