Pas KSHZ, Subhi Jakupi do të emërohet Avokat i Shtetit?


Eksluzivisht portali Pa Censurë, kuptoi se për njeri të parë ne postin e Avokatit të Shtetit do të emërohet Subhi Jakupi.

Ne konkursin e shpallur nga ana e Qeverisë së RM-së, nga burimet e aferta te BDI , portali jonë kupoi se do të emrohet Subhi Jakupi.

Perndryshe Jakupi, deri në muajin janar ka ushtruar detyren e anëtarit te Kshillit Shtetëror Zgjedhorë , i cili nga akuzat e ambasadorit amerikan në Maqedoni Xhes Bejli u akuzua për afera korruptive në KSHZ, dhe i njëjti u detyrua të jep dorëheqje nga posti me të cilin udhëhiqte.

Mbeten edhe disa ditë  ku komisioni për emërime pranë Qeverisë së RM-së, të propozoj nga ana e BDI-së kandidatin Subhi Jakupi për Avokat të Shtetit ku i njëjti është i akuzuar për korrupsion dhe i pa dëshiruar nga ndërkombëtarët!