Pas denoncimit nga Pa Censurë, shkarkohet imami që ngacmonte seksualisht djemt e ri!


Pa Censurë denoncoi se personi A.B. me profesion hoxhë në një nga Xhamitë në Gjermani (për shkaqe etike nuk zbulojmë identitetin), ngacmon seksualisht djemt e ri!

Në redaksinë tonë u paraqitën dy djem të ri, të cilët kishin qenë të ngacmuar personalisht nga hoxha A.B.,emisionin e plotë me video mund ta ndiqni në këtë link: https://youtu.be/YmcJz9QgkyY teksa ne si redaksi edhe në iniciativat tona vërtetuam tentimet e hoxhës A.B. për marrëdhënie me personat e mitur të të njëjtës gjini!

Fillimisht ishte shokues lajmi për kryesinë e xhamisë dhe të njëjtët kundërshtuan, por, sot pasi kanë kaluar muaj është vërtetuar se hoxha në fjalë ngacmon seksualisht djemt e mitur!

Nga informata zyrtare na konfirmojnë se imami është larguar nga puna!! Teksa kërkojne nga Pa Censurë që të mos përmendet publikisht emri i xhamisë në të cilën ka qenë pjesë hoxha në fjalë!

Nga burime zyrtare konfirmojnë se i ashtuquajturi hoxhë është shkarkur nga detyra!

Baby Boo