Paralajmëron CDC: Transmetimi përmes ajrit i COVID-19, më i rrezikshëm sesa ishte deklaruar

Qendra e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, kanë përditësuar këshillat e tyre lidhur me transmetimin e koronavirusit.
Ato pranojnë se transmetimi në ajër i Covid-19, ishte një rre*zik shumë më i madh sesa ishte deklaruar më parë.

Në këtë sugjerim të tyre, thuhet se kishte më pak se një në 10.000 shanse për t’u infektuar me koronavirus nga një sipërfaqe.
Dhe ky infeksion potencial, mund të zbutet apo parandalohet me një larje të thjeshtë të duarve.

Baby Boo