Pamje të tmerrshme: Hel*mohen qentë në Prishtinë, tre prej tyre ngo*rdhin

Në Matiqan të Prishtinës, dikush është duke i helmuar qentë dhe tre nga ta kanë ngo*rdhur.
‘Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë’ kanë publikuar një video në Facebook, ku shihet se si një qen vjell nga goja dhe sipas tyre ai më pas ka ngor*dhur si shkak i hel*mimit.

Baby Boo

Në postim thuhet se në Matiqan po dyshohet se dikush po i he*lmon qentë.
“Tre të ngordhur deri më tani. Njeren, Majën tentuam me shpëtu mirëpo as ndërhyrja e veterinarit nuk arrit me shpëtu”, thuhet në postim.
Më poshtë video nga Prishtina

https://www.facebook.com/264584547786032/videos/360655905298700