Pamje të rënda nga su*lmi në Francë


Mëngjesin e sotëm francezët por dhe e gjithë bota u tro*ndit nga një ngjarje e rëndë që ndodhi në Nice. Në kishën “Notre Dame” u vr*anë tre persona ndër ta një grua së cilës iu hoq koka nga një person i cili është në duar të policisë në Francë.

Presidenti francez Emanuel Macron në Nisë tha se Franca po fut kontrollet e rritura të sigurisë në shkolla pas su*lmit terrorist në Nice.

Ai shtoi se forca shtesë ushtarake do të mobilizohen pas su*lmit në Nice raporton Sputnik. Ushtria do të mbrojë qytetet më të mëdha franceze shkollat ​​dhe objektet fetare tha Macron. Numri i ushtarëve që po i mbronin qytete ishte 3 mijë tash ato vende do të ruhen nga 7 mijë ushtarë.

Baby Boo