PAMJE TË RËNDA: Maqedoni/Macja ushqehet me fetus(foshnje) të hedhur në plehra! (Foto)


Në inbox-in e <Pa Censurë> ka arritur njē fotografi në të cilën mund të shihet një fetus (foshnje) e hedhur në plehra, nga e cila ushqehej një macë. Sipas dërguesit, bëhet fjalë për vendin “Karpallak” në mes të Shkupit dhe Tetovës, ndërsa i njejti pamjen e ka vërejtur duke kaluar nëpër këtë lokacion.

<Pa Censurë> distancohet nga autenticiteti i fotografisë, ndërsa në rast të vërtetësisë së saj shprehë indinjatë të thellë ndaj këtij akti makabër të hudhjes së foshnjes në mbeturina dhe do të investigojë më tutje, deri në zbulimin e autorit të mundshëm./PaCensurë

 

Baby Boo