Palmer: Kur liderët vj*edhin nga qytetarët, ce*nojnë drejtësinë!

Zëvendës Ndihmësi Sekretari amerikan i Shtetit, Matthew Palmer në Forumin e Prespës për Dialog ka folur për liderët që vj*edhin nga qytetarët.

Baby Boo

“Kur liderët politikë vjedhin nga qytetarët, vendi i tyre ce*non sundimin e së drejtës, ngadalësojnë rritjen ekonomike, rritet pabarazia dhe humbet qasja në shërbimet”, tha Palmer.