Polici australian ng*ac mon se*ksu alisht një 13-vjeçare në ashensor


PNjë oficer i policisë australiane ak*uzohet se ka ng*acmuar se*ksualisht një të mitur 13 vjeçe.
Lajmi është publikuar nga Daily Mail, e cila ka publikuar edhe videon e ng*acmimit në fjalë.

E gjitha ka nisur në ashensor, ku oficeri Glenn Roche, shihet teksa ng*acmon të miturën, e cila, bën lëvizje të shpejta dhe e shpreh hapur fr*ikën.
Roche ka pretenduar para gj*yka*tësit se e gjitha ishte një lojë, por dëshmia e tij nuk duket bindëse.

Kështu pritet që një vendim ndaj tij të jepet në muajin gusht, ndërsa aktualisht është duke u mbajtur në qe*li.

Linku deri tek videoja:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9648167/Moment-police-staffer-repeatedly-gropes-13-year-old-girl-lift-chasing-inside.html?ico=embedded