Pacolli: “ Burrat që vra*sin gratë nuk janë as burra, as trima, as fetarë”

Burrat që vrasin gratë nuk janë as burra, as trima, as fetarë.

Baby Boo

Unë vetë jam divorcuar në lidhjen time të mëparshme, ndoshta me pikëllim për humbjen e një personi me të cilin kisha ndarë një pjesë të jetës sime, pa asnjë ndjenjë turpi, inati apo zilie dhe asnjë ndjenjë urrejtjeje, inati apo hakmarrjeje për të.

Asnjë grua nuk duhet të humbasë jetën dhe asnjë fëmijë nuk duhet të humbasë nënën e tij.
Zero tolerancë ndaj dhunës.

Bexhet Pacolli