Pacienti bën tatuazh në zemër “Rebooted by dr.Xhemali”!


Zemra në duart e dr. Xhemalit

Në numrin e sotëm të gazetës «Tages Anzeiger» gazetari Nicola Brusa portreton Dr. Omer Xhemalin, shef i Klinikës së Zemrës në Spitalin Triemli të Zürichut. Një portret fantastik – dhe i pazakonshëm: direkt nga salla e operacionit dhe nga muzeu i mirënjohjes – kështu e quan gazetari zyrën e dr. Xhemalit, ku pacientët kanë dërguar letra falënderuese, panorama, bileta koncerti, një pacient ka sjellë një portret të Nënë Terezës, e cila tani qëndron në vendin e nderit. Një pacient ka bërë tatuazh një zemër me shënimin: “Rebooted by dr. Xhemali”

Për më tepër lexoni në: https://www.tagesanzeiger.ch/17862743