Osmani me apel për deputetët: Votoni sot Ligjin për PP dhe Kodin zgjedhorë që nesër të votohet shpërbërja e Kuvendit

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka bërë një apel deri tek deputetët e të gjitha partive që sot të miratohen ligji për PP dhe kodi zgjedhorë që nesër të votohet shpërbërja e Kuvendit me qëllim sipas Osmanit të ruhet koncezusi për zgjedhjet e 12 prillit.

Baby Shop Charli

Restorant Lumare
Sigma Doors