Bilall Kasami pi kafen e mëngjesit me qytetarë në qendër të Tetovës


Kryetari i Lëvizjes BESA, si edhe njëherit kandidati për kryetar të komunës së Tetovës, Bilall Kasami, sot gjatë mëngjesit me një kamionçinë ka pirë dhe ka shërbyer kafe për të gjithë qytetarët e Tetovës.