Xhimi kandidon përsëri për kryetar të Shtipit


Simon Polycarp – Jimmy përsëri kandidoi për kryetar të Shtipit para skadimit të afatit të përcaktuar nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor.
Nga Shtipi me origjinë nigeriane, Xhimi ishte kandidat i Integra për kryetar të Shtipit në zgjedhjet e fundit të jashtëzakonshme lokale që u mbajtën një vit më parë.

Xhimi ka jetuar në Shtip për dekadat e fundit dhe ishte një nga pesë kandidatët.
Xhimi ka jetuar në Shtip për dekadat e fundit dhe ishte një nga pesë kandidatët.