Osmani: Kontaktoj me “grupin e zjarrit”


Në emisionin Klan Debat, në pyetjen se a ka kontakt Bujar Osmani me të pa kënaqurit në BDI siç njihet si ”grupi i zjarrit” ai tha se gjithë kanë kontakte dhe janë bashkë si gjithmonë.

”Unë me gjithë kam kontakte nga të pakënaqurit në BDI, me gjithë kemi kontakte në takimin që kishim gjithë ishim bashkë si gjithmonë. Ju e dini se në BDI çdoherë ka pasur kësi lloj letra dhe tani secili e shikon gabimin e kupton dhe vazhdon fuqizimi edhe më i madh, BDI ka kapacitet që ti tejkaloj këto sfida, jo si të tjerët që dobëohen dhe shkrihen” – tha Bujar Osmani. /KlanMacedonia/

Baby Boo