Osmani: Çairi i BDI-së e kaloi edhe censusin


Çairi i BDI-së e kaloi edhe censusin edhe i tha PO të madhe BE-së dhe NATO-s! Kështu shkruan në një postim në profilin e tij në Facebook, zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani. Më poshtë mund ta lexoni postimin e plotë të Osmanit në FB:

“Çairi i BDI-së e kaloi edhe censusin edhe i tha PO të madhe BE-së dhe NATO-s!

Ju faleminderit të gjithë qytetareve, por veçanërisht aktivistët e BDI-së në Çair, të cilët sot e tejkaluan vetveten dhe nuk e kursyen vetën sot për të dalë gjithë ne faqebardhë”.

Baby Boo