Osmani: BDI po diskuton për politikat e saj në 20 vitet e ardhshme


“BDI po diskuton për politikat e saja në 20 vitet e ardhshme dhe ky debat është unik në organizimet politike në Maqedoni”.  Sipas tij, në BDI më shumë bisedohet për ide se sa për ngjarje, për projekte se sa emërime.”- ka deklaruar zv.kryeministri Bujar Osmani, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve nëse po kërkohet dorëheqja e Hazbi Likës dhe Kreshnik Osmanit brenda radhëve të BDI-së, shkruan Fakte.

“Në asnjë moment nuk janë hapur çështjet kadrovike” – ka qenë i  prerë Osmani.

Baby Boo