Organizoi planin për t’u pr*erë kokat policëve, terr*oristi më i ri në botë pritet të lirohet nga bu*rgu

Adoleshenti, identiteti i të cilit mbahet sekret, mund të lirohet nga bu*rgu pasi ka qenë i aku*zuar për terr*orizëm.
Ai ka kryer 6 vite bur*gim dhe ishte 14 vjec kur tentoi që t’u pr*iste kokat policëve në Australi.

Baby Boo

I njohur si RXG, tashmë është 20 vjeç dhe ka përfunduar dë*nimin e tij.
Sipas The Mirror, javën e ardhshme do të mbahet një seancë gjyqësore për lirimin me kusht të tij.