Çartet Koço Danaj, e quan “qen serbomaqedonas” Bujar Osmanin e BDI-së

Besoj e dëgjuat ju shqiptarët e Shqipërisë Lindore në Maqedoni: Me marrëveshjen me Greqinë kush kërkon të quhet shqiptar në Tetovë, Kërçove, Gostivar, Strugë, etj, etjç

Baby Boo

pra kushdo që quhet shqiptar në Republikën Maqedonia Veriore duhet të iki në Shqipëri……

Ne shtetin e qenit serbomaqedonas Bujar Osmani i BDI, nuk ka vend per shqiptare……

Sipas këtij qeni dhe partisë së tij as gjuha shqipe nuk duhet të jetë gjuhë zyrtare…..

Qetësi e madhe në Shqipërinë Lindore….qetësi e madhe ne politiken shqiptare te Shkupit….

Pse vallë?

Dhe çuditërisht politika më e lartë shqiptare qenin serbomaqedonas e pret me nderime deri në nivel presidenti

Turp i madh..

Koha për Rebelim….

Koço Danaj

Restorant Lumare