Oltioni: Për shkak të paragjykimeve vendosa që të bëj operacione plastike!


Oltion Salijasi është një djalë i ri 30 vjeçarë, i cili është lindur dhe deri në adoleshencë ka jetuar në Skrapar, më pas Oltioni bashkë me familjen zhvendoset në Tiranë, por Tirana nuk ishte shumë mikpritëse për të, ai në kryeqytet u tall nga bashkëmoshatarët për pamjen e tij.
Hasi në këtë shoqëri e cila e bëri të ndihet edhe më të kompleksuar me paragjykimet që i drejtoheshin atij.

Pasi nuk mund t’u përballte me paragjykimet, vendosi që të përmirësojë pjesë të fytyrës për të cilat u kompleksohej. Herën e parë, ra në duar të një doktori të gabuar i cili vetës se i përkeqësoj pamjen. Ai në fund u drejtua tek emisioni ‘Doctor plastik’ ku klinika ‘Da Vinçi’ e cila bashkëpunon me produksionin, i premtoi Oltionit një ndryshim total të fytyrës së tij.

Atij i rimodeluan hundën, veshët dhe mjekrën. Për më tepër shikojeni të plotë emisionin!

Baby Boo