Ofron masazh dhe s*ks me pagesë, zbulohet qendra e masazhit në Tiranë (Video)

Janë të licensuar si qendra masazhi apo SPA, por përveç masazhit, masazhatorët të vetëofrohen edhe për shërbime ekstra, kundrejt pagesës.

Baby Boo

Pas de noncimit të banorëve të një pallati në afërsi të Selitës në Tiranë Fiks fare investigoi këtë rast, duke bashkëpunuar me një klient të kësaj qendre estetike.

Bashkëpunëtori u Fiksit hyri në qendrën estetike , ku kërkoi të kryente një masazh relaksues me vaj. Pronarja e qendrës estetike e drejtori klientin në dhomën e masazhit.

Pyetjes se bashkëpunëtorit të Fiks Fare nëse ofronin shërbime ekstra punonjësja e qendrës estetike i është përgjigjur pozitivisht. Ajo i ka ofruar marrëdhënie in time klientit kundrejt pagesës prej pesë mijë lekësh të reja.