Nuri Seferi përgatitet në Gjermani për sfidën e madhe

Boksieri Nuri Seferi po bëhet gati për sfidën e madhe të 20 dhjetorit.

Baby Shop Charli

Ai po përgatitet me intensitet të lartë dhe vetëm për fitore. Seferi stërvitet për ndeshjen e 20 dhjetorit në Poloni vazhdon me ritme të larta, i cili po përgatitet në Hamburg me trajnerin Bülent Basar.

Të gjithë janë në pritje të datës 20 dhjetor, ku do të boksoj për titullin IBF International.

“Kundërshtari im është polaku Michal Cieslak, i cili është një boksier me përvojë dhe është numri 8 në ranglistën botërore, në 19 ndeshje që ka zhvilluar i ka të gjitha fitore”, kështu ka shkruar ditë me parë Seferi.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors