Nuredini: Në mesin e vik*timave dy civil dhe 12 pacientë


Mjeku Gëzim Nuredini nga Kovid Qendra e Tetovës në emisionin “24 analiza” theksoi se ngjarja është politizuar dhe se nuk është momenti. Sipas tij, të lën*duarit nga zja*rri janë në gjendje stabile dhe nuk kanë lën*dime serioze
“Këto tre ditë ishim të lumtur për shkak se nuk kishim raste të vde*kjes dhe një pjesë e pacientëve u stabilizuan. Tani kemi 75 të hospitalizuar”, tha Nuredini.

Mjeku Nuredini tha se nuk ka pasur mungesë të kuadrit mjekësor dhe se Kovid Qendra ka pasur kuadrin e nevojshëm.

“Kemi dy të vde*kur civil dhe 12 pacientë të vde*kur”, tha Nuredini.
Ai tha se pas ngjarjes, është kërkuar sa më shpejt të zbulohet edhe arsyeja