Numërohen mbi 97% të votave në Kosovë, ky është rezultati

Komisioni Qendror Zgjedhor deri tani ka numëruar mbi 97% të votave.
Lëvizja Vetëvendosje prinë me 48. 18% %, të votave, PDK-ja ka 17.36%, LDK-ja 13.17% , Kurse, AAK-ja 7.41% të votave. Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Baby Boo

Në këto numërime nuk janë llogaritur votat me kusht, ato të personave me nevoja të veçanta dhe as ato të diasporës.