Nuk mbahet mësim në Gjimnazin e Gostivarit, nxënësit shkuan në varrimin e shoqes së tyre

Incidenti imbrëmshëm ku ndërroi jetë një vajzë e re nga Gostivari, si pasojë rrëshqitjes në lumin Vardar, e ndjekur nga qentë endacak, ka prekur të gjithë, sidomos shokët dhe shoqet e saj të Gjimnazit, shkuan Pacensure.

Sot, në ditën kur duhej të mbahej mësim, nxënësit të gjithë u larguan nga shkolla për të marrë pjesë në ceremoninë e varrimit të të ndjerës./Pacensure