“Nuk kanë kryer vr*asje mizore”


PROT*ESTOJMË!
Familjarët e Besirit, Skenderit dhe Jetonit, kërkojnë të vërtetën!
Kërkojmë drejtësi, kërkojmë të jemi të barabartë!
Kërkojmë rikualifikim të lëndës, sepse shokët tanë,
NUK KANË KRYER VR*ASJE MIZORE!

Bobani u dë*nua me 6 vite burg, thonë se ishte aks*ident!
Besiri dhe Skenderi u dë*nuan me nga 16 vite bu*rg për secilin, thonë se ishte vr*asje mizore!
Pra, këto janë vendime në bazë të përkatësisë etnike, dhe për ne, ky vendim është i pabazë dhe nuk e pranojmë.

Të premten(09.04.2021), në ora 14:00, nisemi dhe marshojmë drejtë Gjykatës!
Do të pro*testojmë në mënyrë paqësore, gjithmonë duke i respektuar rregullat anti-Covid!
Protesta është e lajmëruar në MPB dhe organizator janë familjarët e të dënuarve.
#NukKemiKryerVrasjeMizore
#ProtestojmëQetë
#KBJ

https://www.facebook.com/watch/?v=4411320062216742

Baby Boo