Grubi: “Kemi siguru provë të re, gjykatësja duhet t’a pranojë dhe lënda të kthehet në rigjykim”

Zv. Kryeministri i parë Artan Grubi ka njoftuar opinionin për rrjedhën e rastit Alfa dhe ka sqaruar se bashkë me familjarët ekspertizën e videos e kanë bërë në Serbi ku edhe është një provë e re e cila e shpien rastin në rigjykim!

Grubi gjithashtu tha se pritet që të mbahet gjykimi në Gjykatën Themelore Shkupi 1, ku gjykatësja të vendos për rigjykim të rastit në bazë të provës që i është ofruar!

Ndiqeni videon:

Baby Boo