Nuhiu tek polici i lënduar nga Sfillarja


“Polici qe u lendua dite me pare nga protestuesit para Paralamentit, u leshua per kurim shtepiak!
Ministria e Brendshme ashtu siç mbeshtet punonjesit e saj ne zbatimin e autorizimeve ligjore, ashtu mbeshtete dhe do te mbeshtes edhe gjykimin e pergjegjesise dhe shqiptimin e sanksioneve pa asnje perjashtim apo diferencim!
Inkurajojme policine e shtetit t’i zbatojne autorizimet ligjore ne çdo rrethane!” Ka shkruar zv. ministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu!

Baby Boo