Nuhiu: Sot shënojmë Ditën e Policisë


Agim Nuhiu
Sot shënojmë Ditën e Policisë së shtetit duke shprehur vlerësime pozitive për përforcimin e kapaciteteve institucionale, operative dhe kr*iminalistike policore, për procesin e reformimit dhe ngritjen e transparencës
Sot, në Ministrinë e Brendshme në krye të detyrës janë mbi 2.500 zyrtarë shqiptar
Sot, me sukses dhe përgjegjësi institucionale, kuadrot shqiptar udhëheqin me strukturat e policisë në Strugë, Dibër, Kërçovë, Gostivar, Tetovë, Shkup, Kumanovë, Manastir, etj.

Sot, me shumë suksese një femër shqiptare udhëheq stacionin e policisë në Tearcë
Sot, qëndrojnë të vendosura mbi 50 tabela edhe në shqip që nga stacionet e kryeqytetit e deri në Krushevë
Sot, çdo ditë janë në përdorim mbi 500 vula edhe në shqip
Të punosh për popull dhe për shtet
Urime

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3990989970987970&id=100002310186518