Njoftim


Sot në shenjë kujtimi dhe nderi lidhur me përvjetorin e tetë të rënies së Dëshmorëve të Kombit: Harun Aliu (Kushtrimi) Shaban Zenuni, Xhafer Shala, dhe Qemal Fejzullahu, me datë 12 MAJ 2018 (e SHTUNË) organizohen homazhe pranë varrezave të tyre edhe atë sipas orarit në vijim:

-1 – XHAFER SHALA – ROGOVË e HASIT (KOSOVË) ora 12:00.

-2 – SHABAN ZENUNI – MEROVË ora 13:30.

-3 – QEMAL FEJZULLAHU – GËRÇEC ora 15:00.

-4 – HARUN ALIU- KOMANDANT KUSHRTIMI – HASANBEG ora 17:00.

Përkujtojmë Dëshmorët
Lavdi Dëshmorëve të kombit…

Baby Boo