Njihuni me Albin Kurtin i cili merret me ndërtimtari

Fakti që ka emrin dhe mbiemrin e Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, e ka bërë të njohur.
19-vjeçari nga Ferizaj thotë se merr komente prej më të ndryshmeve, e shpesh njerëzit edhe çuditen. Me shaka dhe shumë sportivitet, ai u përgjigjet pyetjeve të qytetarëve.
Por, Albin Kurti i Ferizajt ka edhe probleme.

Baby Boo