Njeriu ujk nga Turqia shokon botën (VIDEO)

Për vetëm katër ditë dhe asnjë më shumë, kjo video është shikuar nga 1.4 milionë njerëz. Berat Polatoglu, berber nga Diyarbakir i Turqisë, ka publikuar në profilin e tij në Instagram një video të shkurtër, ku ka xhiruar qimet në shpinën e një klienti të tij.

Baby Boo

Kjo video arriti një sukses të jashtëzakonshëm, sepse bëhej fjalë për një lajm të pazakontë. Djali i cili shihet në video e ka shpinën dhe trupin të mbushur me qime të zeza dhe të dendura. Të pasurit qime në trup mund t’iu identifikojë edhe si person që keni sëmundje, e cila njihet si hipertrikoza.

https://www.facebook.com/9gag/videos/10157456436391840/