Njerëzit janë të bindur që kjo skenë e videoklipit të Xhensilës është e kopjuar

Rihanna ka vite pa publikuar këngë, por kjo nuk do të thotë që njerëzit i kanë harruar performancat e saj.
Thënë kjo, nuk ishte e çuditshme që disa prej tyre vunë në dukje se një pjesë e videoklipit të këngës “Prit pak” – Lumi B ft Xhensila, është e kopjuar nga Rihanna: Skena e famshme në dhomën e gjumit te kënga “Wild Thoughts”.

Baby Boo

Siç mund ta shihni në fotot ilustruese në vijim, detajet janë të njëjta: ngjyrat e murit, bimët kacavjerrëse, shtrati dhe gdhëndjet, çarçafët, veshja blu, karrigia, komodina me pasqyrën, dritat dhe mënyra e kërcimit.

Disa komente në YouTube:


Restorant Lumare