Njëmbëdhjetë punonjës shëndetësorë në Repartin Infektiv në Shtip rezultojnë ….

Negative janë rezultatet edhe për katër punonjësit shëndetësorë në Repartin Infektiv të Shtipit.

Baby Boo

Drejtori i Spitalit të Shtipit, Alen Gjeogjiev për AIM tha se në Repartin Infektiv janë testuar 14 persona, prej të cilëve dy janë mjekë, tetë infermiere dhe katër punonjës shëndetësor.

Pozitiv në coronavirus kanë rezultuar tre të punësuar nga ky repart, dy punonjës dhe një infermiere, ndërsa për 11 të tjerët testimet rezultuan negative.

Gjerogjiev theksoi se në këtë repart ka 13 pacientë, prej të cilëve nëntë shërohen nga Covid-19 ndërsa katër të tjerët janë të dyshuar dhe priten rezultatet./Telegrafi/