Një vit pa Adem Mikullovcin


Adem Mikullovci ka qenë dhe do të mbetët një ndër emrat e njohur të kinematografisë, pasi i njëjti i dha shumë artit të Kosovës. Plot një jetë ia kushtoi vendit të tij.
Sot, është bërë një vit që nga ndarja vetëm fizike nga jeta e aktorit të madh, Adem Mikullovci.

Mikullovci ka kultivuar art, i cili do të jetojë përgjithmonë.
Lajmi për vd*ekjen e artistit ishte bërë i ditur nga bashkëshortja e tij, Lumnije Mikullocvi.
Në vitin 2017, Mikullovci ishte zgjedhur sërish deputet i Kuvendit të Kosovës, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.