Një pyetje ju bëri fëmijëve të refugjatëve dhe të gjithë janë kundër Melania Trump


Melania Trump edhe kur bën mirë, “mediat” nuk e lënë të qetë. Ajo guxoi dhe doli kundër bashkëshortit të saj, në reformën që ai ka ndërmmarrë ndaj refugjatëve. Qindra familje janë ndarë nga fëmijët e tyre dhe Zonja e Parë e Amerikës nuk bie dakord me presidentin Trump. Deri këtu çdo gjë flet mirë për Melania–n pasi ajo nuk mbështet vendime të tilla të Trump.

Mirëpo, gjatë një vizite të Zonjës së Parë në kampin ku po qëndrojnë fëmijët, një pyetje që ajo ju ka bërë atyre, mediat e kanë cilësuar si të pavend. Melania i ka pyetur fëmijët nëse po zënë shoqëri me njëri-tjetrin edhe pse larg familjes. Kjo pyetje është komentuar gjërë e gjatë në media, si një pyetje totalisht e gabuar, duke marrë parasysh rrethanat në të cilat ata ndodhen.

Baby Boo