Një ofertë e paparë nga ministri turk:Votojeni Erdoganin shkoni në xhenet


Truqia do t’i mbajë zgjedhjet e pushtetit vendor në mars dhe tashmë kanë filluar përgaditjet dhe fushata zgjedhore.

Por gjithë vëmendjen e ka marrë partia e Erdoganit, AKP, respektivisht Ismet Yilmaz me premtimin e tij.

“Ja ku jemi këtu me vëllanë tonë, kandidat për bashkinë. Votojeni dhe vota juaj për AK Parti do të jetë një biletë për në xhenet”, u shpreh Yilmaz

Ky premtim ka shkaktuar mjaft reagime ironike në Twitter.