Një kufomë është gjetur në rrugën rajonale Dibër-Mavrovë

A "Police Line Do Not Cross" caution tape with a police car/police sirens in the background.

Më 27.07.2021 rreth orës 15.40 të SPB Tetovë është raportua se një kufomë është gjetur në rrugën rajonale Dibër-Mavrovë, në vendin e quajtur “Hani i Zhirovnicës”. Me autorizimin e Prokurorit Publik, inspektimin e ka kryer ekipi nga DPB Gostivar dhe trupi u dërguar për autopsi.

Baby Boo